Vi arbetar tillsammans med dig för ditt företags bästa.

Med vår breda kompetens kan vi komplettera dina färdigheter och ge dig den ekonomiska rådgivning du behöver. Vi vill att du ska förstå vad siffrorna står för, så att du lättare och tryggare kan fatta beslut i ekonomiska sammanhang.

Garpenquist revision AB vänder sig till små och medelstora företag, bostadsrättsföreningar, ekonomiska föreningar och stiftelser i och kring Stockholm och Södertälje. Då redovisningen allt mer digitaliseras kommer vi att vara öppna för samarbeten även på andra orter. Tillsammans med vårt nätverk av oberoende specialister kan vi kombinera den lilla byråns flexibilitet med den stora byråns utbud av tjänster.

Vi tillhandahåller löpande bokföringsuppdrag, bokslutsuppdrag, årsredovisningsuppdrag, koncernredovisningsuppdrag samt övriga redovisningsuppdrag, t.ex. lönehantering, skatteuppdrag, genomgång av uppdragens interna rutiner. Vi utför även lagstadgad och uppdragsstyrd revision samt professionell rådgivning inom bolagsrätt, skatterätt och avtalsrätt.

Vi kvalitetssäkrar den externa bilden av företaget vilket minskar riskerna för ägaren och styrelsen och skapar trygghet i företagandet. Antalet lagar och regler du ska känna till som ägare och/eller styrelseledamot är omfattande- kontakta oss gärna så berättar vi mer.